Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.10.2010 22:18 - Лора Крумова
Автор: bubolina111 Категория: Други   
Прочетен: 786 Коментари: 0 Гласове:
3



загуби детето си, след като научила, че е уволнена от сутрешния блок на “Здравей, България”. Журналистката направила спонтанен аборт, изживявайки тежката драма, сигнализираха близки до обкръжението на Крумова, която толкова години се е бъхтила за телевизията, още от съвсем млада.

Сега обаче точно, когато била на върха на щастието си, защото заченала от нейния любим – инструкторът по сърф Сотир, шефовете направо я сразили като гръм от ясно небе.

image

Лора Крумова обвинява шефовете си за случилото се

“Убиха детето ми! Никога няма да им го простя, ще тежи на съвестта им вечно!”, крещяла Лора цялата обляна в сълзи пред приятелки.

Близките до блондинката твърдели пред в.”ШОК”, че това наистина се е случило, а само преди това тя живеела като в приказките. Дори в интервю с журналистката тя заявява, че докато си почивала край морето, прочела в един жълт вестник, че колко била глупава, че се е забила в някаква си отшелническа каравана. На това Крумова разпалено отговори, че написалата статията е толкова посредствено момиче, което може да се радва единствено на дрешките, колите и чичковците с костюмите, с които си ляга, но никога няма да изпита същата радост, която блондинката е изпитала при досега й с природата.

image

Взела си по-дълга отпуска, а тя се оказала безсрочна

Всичко се развивало прекрасно! Лора си пуснала по-дълга отпуска, защото нямала намерение да води предаването с Вито Фелациото, тъй като все пак “човек трябва да има някаква хигиена на воденето”, споделя тя.

Оказало се обаче, че й мислят друго!

След като разбрала за злощастната новина направо била съкрушена до толкова, че пометнала бебето, което носила в утробата си.

“Беше в първите месеци, когато разбра, че вече няма да бъде водеща на сутрепния блок. Изпадна в депресия, тъй като трудно би могла да си намери работа. Все пак тя е лице на Нова телевизия, а едва ли има шанс да се наложи на друго поприще, при положение че чака дете. Сотир я успокояваше, опитваше се да я окуражи, но тя просто беше сломена. От притеснение се случи най-лошото”, продължават с откровенията приятелите й, които искат да знаят какво зло й докараха на Лорчето.

Именно затова Крумова обвинявала шефовете си, които я изхвърлиха на улицата като мръсно коте и я оставиха психически осакатена.

Най-ужасяващото е, че те са знаели за бременността на водещата и затова са искали да я уволнят в самото начало, а не по-късно, тъй като им е ясно, че тогава няма да имат право да го направят




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bubolina111
Категория: Забавление
Прочетен: 554590
Постинги: 375
Коментари: 471
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930