Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01 21:12 - «Свидетелите» на Йехова и други подли, глобални гнусотии!
Автор: icansing Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 644 Коментари: 6 Гласове:
5

Последна промяна: 06.01 22:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това е не само потвърждение- но и непрестанна, подмолна агресия на сектите на Лукавия в милата ни Татковина и сред Православните. Пристигат неканени- дрънкат за «Библията», провеждат «обучения», вредят и разколничат!

Какво ни казва «Уикипедия»:

Свидетели на Йехова (на английскиJehovah"s Witnesses) е името на религиозно изповедание, основано през 1876 г. в Съединените американски щати и придобило сегашното си име през 1917 г.[1] Вярванията им се отличават от тези на всички други християнски деноминации, въпреки че има отделни сходства – например, христологичните им възгледи са близки до тези на арианите. Свидетелите на Йехова вярват, че Бог има име – Йехова, а Исус Христос е Негов син, който е бил просто човек на земята, а на небето е бил и е Архангел Михаил.[2] Те вярват, че единственото правилно тълкувание на Библията може да се извърши от "помазани" Свидетели на Йехова в седалището на организацията в Бруклин, Ню Йорк.[2] Те не вярват в Троицата, отричат тайнството „свещенство“, не почитат Кръста, не приемат кръвопреливане, не празнуват рождени и имени дни а и национални празници.[3]

Дааааа.... пак х"американци- в двата случая, настоящия- и този с  досадните мормони на Джоузеф Смит- получил «видения» и в тяхно име изклал стотици преселници на Горната Поляна! Изчадия, които не подлежат на облагородяване!

 Но ние ще се спрем на сатаноидите- йеховисти. Те са тук в блога отдавна, под разни благовидни именца. Те винаги на нещо искат да ни «научат». Единият дори не се свени да ни призовава в «Дома на духовният Израел»- като че си нямаме свой! Другата «невинна птица» все провежда «съдебни спорове» между Господ (Йехова) и Сатаната. Тя е фен на съдилищата Небесни!  Назидава с шамански устрем -и няма мира от такива глупости, накълвани от ТОРАТА- тази част от Стария Завет (юдейство!), които са включени в Библията-какъв благовиден подход, да те обработва Сатана идеологически и системно!

Общото на тая ХИБРИДНА идеология е, че ни откъсва от Христа. Защо? Защото както ние Православните сме си по душа ПАЦИФИСТИ и хора на доброто и прошката, така ония са кръвожадници (око за око-зъб за зъб!) . Ние се ръководим от Висши Принципи, които Бог Исус Христос ни е доверил, те-от канона и жестокия закон, повеляващ не социално равенство- а разслоение на «избрани» и «гои». Какво кощунство, при условие че имаме, макар и несъвършена «демокрация»! Може би ни имат за идиоти (гои), за да продължават с напъните си да ни набутат в мрачен свят, където низшите да се примирят отново със съдбата си- а принадлежащите към върхушката на кастата да дерибействат!

Първата ми среща с нахалниците бе в Дрезден. Накамарили колички с «литература», спиращи минувачите най-безцеремонно да преподават «библейски курс»! Хората се подсмихват и отминават- само аз, като борец за (какво?) се изтъпаних - и на висок глас им заявих, че Йехова е бог на евреите- а ние в Европа сме ХРИСТИЯНИ. Че наш Бог е Исус Христос- реформатор на вярата, когото евреите (а не римляните!) са изпратили на кръста задето е прав- поради страх и  липса на достойни аргументи от равините е бил осъден и убит!  Казах им също, че Старият Завет (Тора) има историческа стойност- кланета, убийства на деца, междуособици, войни, прелюбодейства- но тази гнусна «философия» е ОТМЕНЕНА с идването на Спасителя- техния опасен, човеколюбив враг. Не можаха да изтърпят повече и си обраха партушините- аз получих овации от публиката.  

Тук нека не се лъжем!- нашите свещеници също се «придържат» към Стария Завет! Затова и много пъти в проповедите се усеща тяхната двойнственост! Да, времената на църковна зависимост не са от вчера! Да не мислите, че след написването на Евангелията юдите са се предали и кротнали?! Не- те са НАДГРАДИЛИ своята доктрина и са се опитали не само да слеят в едно «старото и новото», за бъдеща ПРОПАГАНДА- но дори са унизили Образа на Христос-Спасител!  И днес да бе живял-пак биха го разпънали! Бунтар и демократ!

За да не стане твърде дълго, ще разкажа само още две случки от многото. Запознах се пак в Германия с едно ЛЪЖЛИВО българско цигане, йеховист. Лъжата не е само циганско качество- беше допълнена от фалшивото самомнение от принадлежност към сектата. Мангалът излъга, че е гимназист (нямаше годините!) и че брат му е офицер от полицията (това няма как да стане!). Попитах го, кой е нашият Бог. Йехова! Не, хлапенце- нашият Български Бог е Христос- а Йехова не го познаваме- му заявих и оттогава нататък, когато наминеше из района, му говорех само на немски.

Преди два дни, ми позвъниха на вратата две от ония с разваления руски- дърти кобили- и ме попитаха дали има (руски и украинци) в сградата за «езиков курс». Разбира се, пак ставаше дума за йеховиски (хазарски) практики! Хохлянките ми набутаха съответните скверни скрижали с нагла гримаса!

imageС такива- "айде, да сте по живо-здраво в България с Православния  Бог Христос! Не стига, че ви издържаме!





Гласувай:
5



1. varg1 - Аз
06.01 21:14
усоях сам да изгоня мормоните от град Шумен през 2008 година.
цитирай
2. icansing - За мормоните-някой друг път!
06.01 21:21
Трябва да се гонят, както всички империалисти и изроди!
цитирай
3. kvg55 - icansing,
06.01 21:50
Тия са готови да свидетелствуват за всеки, който им заплати добре.
цитирай
4. icansing - Аз по-добре им заплащам, като ги зърна!
06.01 22:55
Да се пръждосват тутакси далеч оттук -при чортовете си началници!
цитирай
5. blog13 - https://chitanka.info/text/23662-etjud-v-cherveno
07.01 12:26
В интерес на истината, с мормоните стават много интересни криминални истории.
цитирай
6. icansing - Разигравах театро на две такива кирливи мормуни,
11.01 11:56
побърках ги да обикалят из София в най-големия студ. Те ми звънят, казвам че ще "чакам"
еди къде си- после ми звънят пак- обяснявам, че не са разбрали добре, пак ги емвам -да бъхтят.
Бе голям цирк! Единият накрая се ядоса- избърбори нещо гадно, аз пък го подпалих за изпроводяк, "И**вам т'а маймуняк- ч'и под'фръкваш"!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: icansing
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 57712
Постинги: 93
Коментари: 363
Гласове: 135
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930