Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.03.2015 23:17 - Моден кифломер
Автор: bubolina111 Категория: Забавление   
Прочетен: 905 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 09.03.2015 23:39


    ОВЕН:

Жената Овен надушва модата, преди да се е случила. Вече е успяла да си вземе поне 2-3 неща в цвета на 2015 г. – виненочервеното. Дръзко комбинира дори безвкусни на вид парцали, но резултатът е впечатляващ: собствен, смел и неподражаем стил. Всеки, облечен в дрехите на Овена, би изглеждал като циркаджийска маймуна, но не и тя. Всичко при нея е и суперпрактично – ноктите са лакирани в последния момент на детската площадка или преди работа, прическата може да се носи небрежно, но за секунди да се трансформира в елегантен кок. Жената Овен е кандидат №1 за Мис кифла. По десетобалната скала на нашия кифломер получава 8.

ТЕЛЕЦ:

Тя си пада по марките. Пълна снобка е, но как да я осъдиш? Жената Телец обича красиви дрехи от качествени материи и с отлична изработка. Няма да я видите в евтини дънки, но с модерна кройка, защото модата не я засяга. Пред 15-сантиметровите токчета предпочита ниски, удобни и стилни обувки, а пред късата поличка – елегантен панталон.Има огромно количество шалчета и гердани. Тя е от хората, които като си харесат един модел дънки, отиват и си купуват втори чифт. Парфюмите са много важно допълнение към тоалета на жената Телец, която първа надушва, ако някой мирише на пържен лук или не се е изкъпал. Мрази блъсканиците по разпродажбите. Доста скъпоструващо гадже! Оценка по кифломера – 6.

БЛИЗНАЦИ:

Има си по един тоалет за всяко настроение. Всъщност, май по два, защото жената Близнаци обича да купуват от всичко по две. Притежава изискан вкус за цветовете и подбира нежни, въздушни материи като шифон и фин памук. Пада си по чанти, гривни, слънчеви очила, пръстени и други украси. Има аксесоари дори за фитнес екипа. Винаги е на модната вълна – знае най-новите тенденции, коя звезда какво носи, кой е “писъкът” на сезона. Но дрехите си съчетава, както ѝ хрумне в момента. Резултатът понякога е страхотен, в други случаи – не толкова. Дали може да е кифла? Ако ѝ скимне – да. И докато ѝ омръзне. Оценка по кифломера – 4.

РАК:

Жената Рак е сред най-големите кифли в сладкарницата, наречена фейсбук. Въпреки че не се води стриктно по модата, тя го прави единствено по кифленски подбуди – защото конкретният модел не им стои добре. Би предпочела коприна, сатен и органза пред дънки и изкуствена кожа.Непредсказуема е както в настроенията си, така и в дрехите. Ако е на фаза “богинята майка”, ще се изненадате колко добре ѝ стоят шарени блузи, мъниста и цигански поли. Перфектна е в делови костюм и токчета, но романтичната ѝ страна я кара да трепти в дантели, мигли и къдрици. Надушва намаленията отдалеч и е най-способна да се облече като топмодел за стотинки. Оценка – 7.

ЛЪВ:

Пайети и перца…Тя просто трябва да бъде обградена в лукс. Облеклото на жената Лъв трябва да е изключително и неповторимо. Никога няма да я видите да изглежда евтина или вулгарна, защото има безупречен вкус. Видите ли добре изглеждаща жена с пайети и пера по обувките и с огърлица, която е по-скоро модна идея, отколкото реално бижу, можете да сте сигурни, че е Лъв.Обожава да се поглези – масаж, терапии с мед и шоколад, маникюр, педикюр, козметик, не може без посещение във фризьорския салон. Не издържа обаче на определението за кифла като “евтина фръцла”. Все пак кифломерът е благосклонен към нея, понеже е доста суетна. Оценка – 7.

ДЕВА:

Девите са минималисти в облеклото, но са и суетни. Ако забележите Дева, цялата в пухчета и блестящи камъчета, значи нещо са ѝ объркали рождената дата в свидетелството. Те обичат стилни дрехи с изчистени линии и обикновено не се водят по модните прищевки. Но и не изостават, защото мразят да се отличават рязко от околните.Вкусът на Девата е безупречен, дори когато си пада леко екстравагантна. Доста е суетна, което не си личи, ако човек съди по самоуверената ѝ елегантност. Пазарува сама, защото дори приятелките ѝ трудно издържат на придирчивостта ѝ. Не си пада по бижутата и аксесоарите. Въпреки огромната си суетност стига едва до оценка 5 по нашия кифломер.

ВЕЗНИ:

Твърде перфектни! Везните много държат на външния си вид. Няма да ги видите мърляви, чорлави, с олющен маникюр. Имат безупречен вкус и усет за това кое е най-подходящото облекло за даден случай. Обожават модата и винаги са в крак, но без да се водят сляпо по нея. Успяват да добавят свой щрих и дори когато са в униформените дрехи за сезона, пак се отличават от тълпата.Везната обича намаленията, но не се разстройва, ако не получи отстъпка, стига да открие това, което търси. Избягва да се кичи с бижута. Идеалният аксесоар за нея е красива голяма чанта и чифт убийствени обувки. Вкусът ѝ е прекалено скромен, затова я дисквалифицираме от Топ 3 на кифлите. Получава оценка 6.

СКОРПИОН:

Господарката на карнавалите – жената Скорпион, един ден може да е боядисана като индиански вожд, на следващия – съвсем без грим. Дотолкова убедителна е в различните си стилове, че човек трудно може да се ориентира коя е истинската ѝ същност. Не следва модата – модата следва нея.Никога не пазарува наслуки. Купува само това, което ще ѝ свърши работа за конкретна цел. Може да даде безумно много пари за яке, а под него да сложи потник за 3 лв. от сергия. Ще видите Скорпионката да се прибира с окъсани кецове и стара раница и да излиза няколко часа по-късно, издокарана и прелестна като богиня. Не става за кифла, прекалено е непостоянна. Оценка 3.

СТРЕЛЕЦ:

Жената Стрелец е дивото дете на зодиака. Най-тактично би било да кажем, че стилът ѝ е еклектичен. Тотално неадекватна е в повечето случаи, но не защото не може да се облича добре, а защото пет пари не дава. Тя е момичето, което се излежава край луксозния плувен басейн в гимнастическо трико, защото не е успяла да си намери банския.Ще я видите да обикаля по улиците, облечена като клошар, понеже така ѝ е по-добре. Идеята ѝ за добро облекло е събрана в една дума – удобно. Памук, лен и вълна са любимите ѝ материи. Носи се спортно, рядко слага грим или бижута, но знае как да се издокара и да се превърне в неотразима красавица. Кифломер – 1.

КОЗИРОГ:

Скъпи бижута, часовник, колан, чанта, обувки. Елегантни и маркови дрехи. Това е визитната картичка на жената Козирог, нейното лице за пред света. Може да има три бижута, но те ще са стилни, безбожно скъпи и качествени. Гардеробът й често е оскъден, но в него всички дрехи са съчетани перфектно, сякаш са свалени от витрината на изискан магазин. Има облекла за всеки случай – спортно, служебно и официално. Колкото е прецизна в облеклото, жената Козирог си има една слаба черта – косата. Вихрената прическа, често всеки месец в различен цвят, е единствената лудост, която тази стриктна дама си позволява. Пазарува прецизно, по каталог, като си прави отметки. Би се пазарила най-безсрамно за цената, ако смята, че е прекалено висока. Не би дала пари, за „глезотии“ като спа и козметичн и процедури, но би се зарадвала на такъв подарък. Ако смята, че има нужда да се държи като кифла, ще го направи. Така че оценката й е 6 от 10 възможни точки по нашия кифломер.

ВОДОЛЕЙ:

Ето го и най-големият враг на бутиците и моловете – жената Водолей. Конфекцията не е за нея. Нима този неземен интелект, тази оригинална мечтателна натура би могла да се ограничи до дрехи, които всички носят? Ще я откриете по-скоро в магазините за дрехи втора ръка, стиснала поредното „съкровище“, отколкото в мола. Ако модата има някакво отражение върху жените Водолей, то е с отрицателен знак – тя би носила пола до земята, ако в момента са на мода минижупите, и панталони клош, котато всички носят тесни крачоли. Тя се облича, за да шокира. Комбинациите й са меко казано странни – може да съчетае розова копринена риза с докерски панталон. За тях е много важно откъде произлиза дрехата им и обикновено избягват марки, за които се знае, че използват детски. Твърде интелектуални са за кифли, но не са лишени от женска суета. Оценка – 2.

РИБИ:

Повелителка на дрънкулките.Малката русалка обича да се облича в коприна, воали и блестящи и прозрачни тъкани. Циповете и корсетите я притесняват, не харесва впити дънки. Любителка е на бижутата и носи украси по най-неочаквани места от тялото си. Дайте й мидички, колани с лъскави токи, брошки и всякакви блещукащи дрънкулки. Не обича стереотипите и мрази да робува на модните тенденции. Не стои напълно встрани от тях, но влага в облеклото си фантазия и го пригодява. От модата тя черпи по-скоро вдъхновение за личния си стил. Всъщност вътрешният й свят винаги намира отражение в начина и на обличане. Ако си пада по феите, ще видите флорални мотиви в дрехите и бижутата и, ако е в мрачно и мистериозно настроение, веднага ще го забележите. Колкото и отвеяна да изглежда, винаги успява да надуши най-големите намаления. Дали е добра кифла? Оценката и е 4.


                                   image



Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bubolina111
Категория: Забавление
Прочетен: 554404
Постинги: 375
Коментари: 471
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930