Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.11.2014 21:35 - Радио Ватикана излъчва мощни сигнали
Автор: bubolina111 Категория: Технологии   
Прочетен: 1300 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Защо Радио Ватикана излъчва сигнали с колосална мощност   05/01/2014    

Известно е, че през последните години висшето ръководство на католическата църква многократно направи изявления, че Земята – не е единственото място, където могат да живеят разумни същества и че това не противоречи на идеите на християнството.В същото време отВатикана - резиденцията на папата – не веднъж са попадали в пресата пространни разсъждения за НЛО и други подобни паранормални явления. Такъв интерес на Йерарсите на една от най-големите световни религии по въпроса за Контактите не може да не изненадва, особено като се отчете факта колко учени в миналото са падали в ръцете на Инквизицията за тези възгледи .

В тази връзка може да изглежда интересен този факт, че в Италия се развива стара битка между Радио Ватикана и жителите на римските предградия Чезано и Ла Сторта, където са разположени  неговите предавателни антени.

Според мнението на експертите, което е отразено в доклада от 300 страници, поръчан от римските прокурори, Радио Ватикана излъчва електромагнитни вълни с колосална мощност, която буквално блокира електроуреди в радиус от 12 километра. Този “електросмог” се създава от цяло поле с антени, като предназначението на много от тях, не е съвсем ясно  дори и на експерти.

 

 

Тези факти, на фона на изявленията на Ватикана за извънземни цивилизации, пораждат много интересни предположения. Например , защо в разцвета на интернет трябва да се увеличава мощността на радиопредавателите на Църквата? Дали не е за някои далечни братя по разум, за извършване на вид мисионерска дейност в Космоса?

Или може би част от антените се използват за приемане на сигнали от извънземни? Въпреки че отговорите на тези въпроси все още са неизвестни, може би някой ден някой от католическите духовници, ще хвърли светлина върху въпроса за НЛО и да кажат на света това, което правителствата на Земята крият от обикновените смъртни …

Ватикана вярва в извънземните

Read more: http://30dumi.com/2014/01/zashto-radio-vatikana-izlachva-signal-s-kolosalna-moshtnost/#ixzz2pXabrC4n




Гласувай:
4



1. raders - Бивш радиотехник. - В близост до ...
04.11.2014 22:25
Бивш радиотехник. - В близост до всеки радиопредавател на средни и дълги вълни /предимно/ излъчванията са достатъчно силни, за да засветят елкрушките в радиус до един километър. Питай жителите на Вакарел! В същото време това хич, ама хич не е достатъчно за комуникации с космически обекти. Така че малко се позамисли!
цитирай
2. estirbg - Нека да поразсъждаваме защо Ватикана тъй ревностно и страстно "вярва" в извънземни
04.11.2014 22:27
Ако сте запознати с Библията и знаете кой се крие зад символа "Първия звяр"(за неосведомените това е Римо-католическата църква) и ако знаехте, че самият "змей"(сатана, Луцифер - вижте в Откровение на Йоана) дава властта си на Римо-католическата църква, много лесно е да се обясни защо Ватикана тъй "горещо" защитава "извънземните" и тяхното присъствие, тук, на земята - ами защото "извънземните" са самият Луцифер и неговото войнство от паднали ангели, които се представят като дошли от далечни планети и галактики. Всъщност те са тук на земята, крият се под земята и кроят в момента най-грандиозната измама, за която сме предупредени в Библията - "идването" и представянето на самия Луцифер като Божия син Исус - напомням ви Божиите откровения...бдете!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bubolina111
Категория: Забавление
Прочетен: 554071
Постинги: 375
Коментари: 471
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930