Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.03.2015 20:31 - След няколко нападения в дома на българин, най-после решил да стреля, ранил АСАН и после го чакат 10г. затвор
Автор: bubolina111 Категория: Регионални   
Прочетен: 1240 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 12.03.2015 20:38


  Циганският терор взе поредната си жертва сред многото български граждани загубили живота си от дегенерати

Кой е виновен за невинните жертви от циганския терор? Прокурори, адвокати, съдии и депутати са виновни за смъртта на многото българи загинали в следствие на циганския терор у нас през последните 25 години. Поредната гавра е със смъртта на Вероника, която можеше да не се случи, ако бяха издадени справедливи закони за защита на българския народ от престъпници.

Ако вие сте нападнати от цигани или от други дегенерати и се борите за оцеляването си, ще смеете ли да се вдигате на бунт срещу държавата, няма да ви е до това. Ограбването на държавата, кражбата на милиарди долари от приватизацията или чрез банкови манипулации или чрез вземането на заеми от чуждестранни банки, огромната корупция, всичко това се прикрива и се отвлича вниманието на народа към собственото му оцеляване или към някои други неща.

image

Вероника е поредната жертва на циганския терор

Поведение продиктувано от насилие, което цели главно да създава страх в народа или в част от него чрез толериране на престъпниците се прави с цел да може да се краде и ограбва държавата като се отвлича общественото внимание от тези големи престъпления.

В тази наша държава се влиза в затвора за открадната кутия вафли или кебапче, а за убийство и грабеж на държавата, за късане на националния флаг и за пикаене върху националните паметници, не. Какво е това безобразие и има ли друга държава на света като нашата. По всичко личи, че изобщо не е нормална. Обяснете го на хилядите жертви на толерирания терор като Вероника и другите безнаказани убийства. Убиецът на Вероника, Илиян Здравков, е извършил подобно престъпление миналата година с момиче на 18 години, която оцелява по чудо, а циганският дегенерат е осъден, но пуснат на свобода и сега извършва същото престъпление, но с фатален за жертвата край. Ако не беше освободен Вероника щеше да е жива сега.

При друг случай на нападение на цигани над българи, през февруари миналата година е бил ограбен Георги Манолев на 71 години от София. Той е подавал оплакване в полицията за поне 10 цигански набеза в дома му. И на края като ги видял да крадат вещите от дома му, се развикал и понеже имал пистолет стрелял във въздуха, за да ги спре. Без да иска ранява едното циганче Асен и сега ще го съдят за самоотбрана в собствения му дом и го очаква затвор от 5 до 10 години. Сайтът bez-cenzura.com призовава да защитим Георги Манолев в предстоящото дело през март тази година.

Асен през август 2013 г. е пребил с косачка Анка Ризова, която е починала след известно време, пише агенция „24 часа”. В цялото му семейство само 1 не е извършвал престъпения.

В центъра на Правец на 7.03.2015 двама цигани са убили мъж на 64 г., понеже им е казал да не обиждат непознати хора. Колко жертви има още, убийците, на които не са в затвора, а са на свобода. По времето на Хитлер такова нещо не можеше да има, цигани да убиват безнаказано.

Какво става в нашата държава? В другите държави няма такова нещо. Всеки има право да се защитава от престъпници и ако убие някой, жертвата е невинен. Всичко говори, че в нашата държава господства антибългарска мафия, насадена отвън от организациите на Сорос и на други може би. Провежда се кампания за геноцид на българския етнос от чужди правителства и разузнавателни служби като ЦРУ и други като са наредили на политиците ни да толерират циганите и да ги закрилят, а те от своя страна безнаказано да убиват българи, които нямат право да се защитават и да носят оръжие. Извършва се геноцид над народа и с ограбването на държавата и погрешната икономическа политика. Как си обяснявате закриването на печеливши предприятия и проблемът с електроцентралите? След 2 години може да бъде спрян 5-ти блок, а след още 2 години и 6-ти блок на АЕЦ Козлодуй. Тогава цените на тока ще скочат в пъти повече, по предварителни изчисления цената му може да е 18 пъти по-голяма от сегашната. И това е част от геноцида над българския народ. Напълно планирано и с умисъл ни се отнема независимостта в производството на електроенергия в полза на Турция и САЩ.

Още по темата – ТУК.

 

   



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vencivaleri1951 - Гейове , протестъри, еколози , куцо и сакато прави шествия
12.03.2015 20:59
Дайте да организираме внушителни шествия срещу тези примати и да не мръднем от "жъртите павета" докато не видим реални действия.
-Незаконните гета яут
-Не говори с циганин
_Не купувай от циганин
-не взимай на работа циганин
-не давай просия на циганин
-не плащай данъци докато те обслужват главно цигани...
Списъкът е дълъг
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bubolina111
Категория: Забавление
Прочетен: 554109
Постинги: 375
Коментари: 471
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930