Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2017 10:18 - Сещате ли се за онзи рожден ден на „турчинът“ Вежди Рашидов?
Автор: koshava Категория: Други   
Прочетен: 897 Коментари: 1 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Сещате ли се за онзи рожден ден на „турчинът“ Вежди Рашидов? Да, същия този организиран от престъпната групировка „Мултигруп“, където лично шефа им Илия Павлов посрещаше всичките гости. И то какви гости. Като ги почнеш от ляво на дясно, една камара „демократи“ се изсипаха на партито, та чак и Желю Желев. Нали се сещате, първият „демократично“ нагласен президент в България. Семейство Желеви така се разцелуваха с мутра номер 1, че на всеки му стана ясно, че е понеже се знаят доста добре. Вижда се на видеото по-долу на 0:46.

Докато гостите плюскаха обилните порции мръвки разпръснати по масите, гладните минувачи отвън им течаха лигите по прозорците (от 0:09). Страшна картинка беше тази сцена във вече „демократична“ България, като във филм илюстриращ някакви донове от италианската мафия. Излъчвани по националната телевизия.

Обаче няма да гледаме сега към тях и разните там политици, а ще наблегнем на някой, който също се появи на мафиотския купон, партито на българската олигархия (от 1:17). Това беше не кой да е друг, а лично г-н „поетът“ – самопровъзгласилият се за дисидент Недялко Йорданов, български комунист от второ поколение, от тези миналите към демократи-борци „срещу комунизма“. Същият ходил лично да тропа на Държавна сигурност (ДС), за хора като Кеворк Кеворкян, както стана ясно неотдавна. Явно неосведомен, Недялко тогава не е знаел, че известния водещ, според документи на ДС, е бил всъщност агент „Димитър“ към същите служби, но както и да е.

Важното тук е да се спомене, че в днешни дни Недялко Йорданов е озлобял като бясно куче и ползва сайта на синът си Асен Йорданов „Биволъ“, с цел да хвърля кал по опонента си, за когото пък преди време говореше някак си с хубаво, понеже беше чест гост в програмата на Кеворкян „Всяка неделя“.

image

Недялко Асенов Йорданов е роден в Бургас през 1940 г., той е един от галениците на тоталитарните власти, а после уплашен за съдбата си след 89-та, като много други бързо става от онези гръмките „анти-комунисти“, пригодените към новите условия. Нещо като онзи секретен сътрудник към Първо главно управление на ДС – агент „Ивайло“, тъй де, Иво Инджев. Тогава и за Инджев, поредният син шаман поставен за президент Петър Стоянов се застъпи другарски с „омекотяването“ на „онова лошо червено“ (в този документален филм от 1:00:31). И виж ти как се пребоядиса мекотелото Инджев, че чак и в Европейският съюз може спокойно днес да твърдим, че гъмжи от такива „комунисти“, понеже е част от екипът на някои от административните му структури. Срам и позор!

Да не се отклоняваме, да се върнем към другия поет пак, „дисидентът“.

Честите му работи са били свързани и с преводи от турски език на творбите на колегата му, и личен приятел, българският „турчин“ Реджеб Кюпчю, който е могъл да пише на български, но както и да е, трябвало е и превод.

Както и преди, и днес също, колкото и да си говори, и доказва Недялко, че баща му е бил убит от структурите на онези „комунистически“ тоталитарни власти, това не променя факта, че е бил утрепан като ченге-предател, отнемайки званието му на народен партизан.

Днес и внукът на този тогавашен предател, синът на Недялко Йорданов, кръстен на дядо си-предателят, Асен Йорданов също се хвали гордо с дядо си, че бил убит след 9-ти по „партийно поръчение“. То стана модно това сред „дисидентите“. И не го прави къде да е другаде, а в интервю за уебсайта „Блиц“, който тогава е собственост на майката на Делян Пеевски (Ахмет Доган–ДПС). Но това не би трябвало да учудва запознатите, защото Асен работи половин година през 2007-ма в „Телеграф“, а шефката му е била самата Ирена Кръстева, която е майчето на „гусин“ Пеевски.

По темата, както може да се види от всеки в горните връзки относно конфликта им с Кеворк Кеворкян, въобще не се вижда да се отнася документа до Недялко Йорданов „поета“. Подло спрямо читателите си и хората подрепящи работата на хората в „Биволъ“.

image
Соросоидът Асен Генов и биволчето Асен Йорданов

И тук не свършва цялата тази драма. О не, не си мислете, че е толкова просто. Недялко употребява и другият си син, който също има медиен плацдарм. Обаче в случая става въпрос за тотално противоположна на пръв поглед по възгледи медия. Става въпрос за информационната агенция ПИК. Не знаехте ли? Признавам си, аз не знаех.

В „ПИК НЮЗ“ ЕООД, Недялко „дисидента“ има друг син на име Недялко Недялков.

Чакайте, че залитнах от смях. Нека си поема дъх.

Значи колегите на „Биволъ“, онези соросоидите от винаги, си знаят, че ПИК като едни от „анти“-соросоидните вълнения в страната са си роднини с „биволчетата“. Бам! Ха-ха-ха.

image

Недялко Недялков (с червеното горнище в ляво) и Бойко Борисов на тенис турнир, организиран от „ПИК“ Снимка: БГНЕС

Недялко Йорданов, естествено, пише на дълго и широко и в „ПИК“ и в „Биволъ“. „Медийните портали на синчетата си. Е, както е било и в предния режим преди 89-та и сега Недодялко Йорданов „БиволоПИКчев“ си има камара приятели, които не се различават много по контактност и стратегия от всичките му там агенти, шпиони и там подобни на тоталитарните власти на „комунистическа“ България. Само че сега предателството е огромно, а няма кой да ги трепе. Браво!

image

anonybulgaria.wordpress.com/2017/08/15/jordanov/




Гласувай:
8



1. deleted-4udovi6teto - Постингът е трепач!
16.08.2017 10:22
Поздравления.
Чу
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: koshava
Категория: Други
Прочетен: 1747384
Постинги: 1229
Коментари: 1512
Гласове: 1943
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031