Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2017 12:37 - Психични наркотици умишлено се унищожават детското творчество
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 782 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Психични наркотици умишлено се унищожават детското творчество
24 Юни 2017 г. Шон Адл-Табатабай Здраве

image



 Монтаж доказателства предполагат, че психиатричните лекарства са унищожаване на способността на децата ни да бъдат креативни, като част от дневния ред на Новия Световен Ред, за да успокоят масите.


Според американския журналист Джон Рапопорт, психиатри са насочени творчески деца, изпомпване пълни с Big Pharma наркотици, в опит да се "нормализира" им и се отстраняват всички индивидуалност, креативност, и овластяване те могат да притежават.

"Вземи дете, което иска да се измисли нещо от нищото, и вместо да каже не, кажи му, че има проблем с мозъка му, а след това се изправи и да гледате какво се случва. По-специално, да гледате какво се случва, когато му даде токсично лекарство, за да се определи мозъка му.Трябва да сте в определен вид човек да направи това на едно дете. Трябва да сте, по различни причини, луди и кариера за съдимост. " (The Underground, Jon Рапопорт)

Thedailysheeple.com съобщава: Първо, ето няколко факти, които трябва да дадат направите пауза:

Според Нами (Национален Алианс на психични заболявания), "Повече от 25 на сто от студентите са били диагностицирани или лекувани от професионалист за психическо здравословно състояние в рамките на изминалата година."

Нами: "Един от всеки четирима младежи на възраст между 18 и 24 години имат [твърдим] а да бъдат диагностицирани психични заболявания."

Според healthline.com, 6.4 милиона американски деца на възраст между 4 и 17 между са били диагностицирани с ADHD.

 

Средната възраст за диагноза на детето е на 7.

BMJ 2016; 352: i1457: "Броят на децата и юношите, лекувани с антидепресанти в Обединеното кралство е нараснал с над 50% от 2005 г. с 2012 г. проучване на пет западни страни, публикувано в Европейския

Neuropsychopharmacology е намерил. "Първи на снимката? Децата са били диагностицирани и третирани с токсични лекарства в зашеметяващите темпове. Но, както вече показах в много предишни статии, NO т.нар психично разстройство се основава на изпитване в лаборатория.

Не кръв, слюнка, генетични, тест на мозъка. ВСИЧКИ 300 или така официални психични разстройства се определят от менюта на поведение, замислени от комисии на психиатри. На тази основа, диагнозите и лекарствата се раздават. Нека да разгледаме само едно от лекарствата: риталин (или някакъв подобен ADHD медицина).

След творчески дете се вижда нервничи в клас, гледайки отегчен, изучаване, което той иска да учи, игнорирайки задачи класната стая, като се фокусира върху това, което го интересува, той е с диагноза ADHD.

След това идва лекарството. През 1986 г. Международният вестник на наркомании публикува важно преглед на литературата от Ричард Scarnati.

Това се нарича "Кратко описание на опасни странични ефекти на Ritalin (Метилфенидат)" [V.21 (7), стр. 837-841].

Scarnati изброени голям брой нежелани ефекти на Риталин и цитирано публикувани статии в списания, които докладват всеки един от тези симптоми.

За всеки един от следните (избрани и цитира дословно) риталин ефекти, има най-малко един потвърждаващ източник в медицинската литература:

* параноично се заблуди

* Paranoid психоза

* Хипоманиини и симптоми на мания, амфетаминоподобно психоза

* Активиране на психотични симптоми

* Токсичен психоза

* зрителни халюцинации

* слухови халюцинации

* Може да надмине ЛСД в производството на странни преживявания

* Ефекти патологични процеси мисловни

* Extreme оттегляне

* Ужасени засегне

* Започна да крещи

* Агресивност

* Безсъние

* Тъй като риталин се счита от амфетаминов тип лекарство е, очакваме с амфетамин подобни ефекти

* Физическа зависимост

* Висока потенциал за злоупотреба DEA Списък II на наркотици

* Намаляване на REM съня

* Когато се използва с антидепресанти може да се види опасни реакции, включително хипертония, припадъци и хипотермия

* гърчове

* Увреждане на мозъка може да се види в злоупотреба с амфетамин.

В рамките на тази химическа атака на мозъка, какви са шансовете, че творчески дете ще отидат в живота, за да станете новатор, а не жертва на психиатрична, лекарствата?

Направете списък с любимите си новатори. Представете си ги като скучаят разсеяни деца, които седят в класните стаи ... и след това се диагностицира, а след това изкован с лекарства, предписани от лекар.

Това се случва в момента.

Институцията на психиатрията е да им се случи.

Какво ще кажете за последствията от диагностициране на клинична депресия в по-голям брой малки деца?

Как стои въпросът с антидепресанти?

Тук е просто поръсване на информация за антидепресанти, от огромно количество литература:

Психиатър Петър Брегин: Февруари 1990 г. American Journal по психиатрия (Teicher и др, v.147: 207-210) съобщава за "шест пациенти с депресия, по-рано без скорошно суицидни мисли, които са развили` интензивни, насилие самоубийство занимания след 2-7 седмици флуоксетин [Prozac] лечение. Самоубийствената си занимания са продължили от три дни до три месеца след прекратяване на лечението. Твърди се, че 3,5% от потребителите Прозак били изложени на риск. Макар да отрича валидността на изследването, Dista продукти, подразделение на Eli Lilly, избодоха брошура за лекари от 31 август, 1990 г., се посочва, че тя е била добавяне `суицидни мисли", за да събития секция на своята информация Prozac продукт неблагоприятното. "

По-ранно изследване, от септември 1989 вестник по клинична психиатрия, от Джоузеф Lipiniski младши, показва, че в петте разгледани случаи хората на Prozac разработени, което се нарича акатезия. Симптомите включват интензивна тревожност, безсъние, на "друсането на крайниците" и "колоездене в леглото или просто да се обръща и наоколо." Д-р Петър Брегин коментира, че акатезия "също може да допринесе за тенденция на лекарството да причини саморазрушителен или насилствени тенденции ... волевите могат да станат еквивалент на биохимична изтезания и би могло да се преобръщат някой от ръба в саморазрушителен или агресивно поведение ... The юни 1990 Здраве бюлетин, произведени от изследователска група Public Citizen, доклади, "волевите, или симптоми на безпокойство , константа на скоростта, и безцелни движения на краката и краката, могат да възникнат при 10-25 процента от пациентите на Prozac. "

Известният публикацията, Калифорния адвокат в Декември 1998 статия, наречена "Защита на Прозак" в детайли някои от най-подозрителните маневри на Eli Lilly в своята работа с дела срещу Прозак. Калифорния Адвокат също споменава други висококвалифицирани критици на лекарството: "Дейвид Хийли, MD, международно признат psychopharmacologist, е заявил в клетва, че` обратно на мнението на Лили, не е правдоподобно причинно-следствена връзка между Прозак "и самоубийство -homicidal събития. Епидемиологично проучване, публикувано през 1995 г. от British Medical Journal и връзки прозак до повишен риск за самоубийство. "

Когато го натиснете, привържениците на тези SSRI антидепресанти (Прозак, Золофт, Paxil и т.н.), понякога казват: "Е, ползите за населението като цяло много по-големи от риска." Но по въпроса за ползите няма да си отиде на тази основа. Шокиращ преглед-проучване, публикувано в списанието на нервни и психически заболявания (1996, v.184, № 2), написана от Рода Л. Фишър и Сеймур Фишър, наречено "Антидепресанти за деца", заключава: "Въпреки единодушното литература на проучвания двойно-слепи, показващи, че антидепресантите не са по-ефективни от плацебо при лечение на депресия при деца и юноши, такива лекарства продължават да са в широка употреба. "

В широка употреба. Това въпреки такова противоречие информация и отрицателните, опасни ефекти на тези лекарства.

Има и други изследвания: "Възникване на саморазрушителни феномени при деца и юноши по време на лечението с флуоксетин", публикувана в списанието на Американската академия по детска и юношеска психиатрия (1991, vol.30), написана от RA Кинг, RA Ридъл, и др. Тя съобщава, саморазрушителни феномени в 14% (6/42) от деца и юноши (10-17 години), които са имали лечение с флуоксетин (Прозак) за обсесивно-компулсивно разстройство.

Юли 1991 г. вестник на детска и юношеска психиатрия. Хисако Коидзуми, MD, описва тринадесетгодишно момче, което беше на Prozac: "пълен с енергия", "хиперактивен" Всичко това прехвърлени в внезапни насилствени действия, които са били "клоун подобни." "Напълно за разлика от него."

Септември 1991 г. вестник на Американската академия по детска и юношеска психиатрия. Автор Лорънс Джером съобщава случай на десетгодишно, който се движи със семейството си на ново място. Развиете депресия, момчето е поставен върху Prozac от лекар. Момчето е тогава "хиперактивен, развълнуван ... раздразнителен." Той прави "донякъде грандиозен оценка на собствените си способности." Тогава той нарича непознат по телефона и каза, че ще го убие. Прозак е спрян, а симптомите изчезнат.

За пари, за печалба, за статус, за контрол, съществува професионален клас, наречен психиатри. Те подход деца-особено креативни деца, които отказват да попаднат в заключване стъпка с строга програма за обучение, тъй като големите различия в стойностите, като болен, като странно, тъй като неприспособими, като заплахи за системата. И това професионален клас предприема действия. Диагностика на децата, наркотици тях, да ги върне в съответствие, да ги направи "нормално", намаляване на тяхното любопитство и независимост и шофиране и сила на волята.

Вместо да се използват открита физическа сила, те използват относително невидим химикал сила.

Под знамето на грижовен, те изпълняват, на младите, научна ритуал на жертвоприношение, с ритуал в мъртъв свят, където те, елитните владетели, съществуват.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39752107
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031