Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2010 18:54 - АМЕРИКА ЩЕ НАПАДНЕ РУСИЯ ДО ДЕСЕТ ГОДИНИ!
Автор: bubolina111 Категория: Други   
Прочетен: 1614 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 20.08.2010 23:02


Вера Кочовска не е оптимист за бъдещето на човечеството. Русия ще се разпадне на отделни държави през 2015 г., пророкува тя. През 2017 г. Америка ще я нападне.

Апокалипсисът е сега, твърди наследничката на Ванга - все го чакат и прогнозират, а не забелязват, че е дошъл
Когато професор Брюховецки открива и заснема “третото око” на Вера, той искрено възкликва: “Такова чудо няма по света, това е уникално, това е феномен”, пише в биографичната книга за Кочовска “Вера - мисия феномен”.
Наистина ли обаче в света не съществуват или не са съществували хора, притежаващи “трето око”? Със задачата да разбули тази загадка се нагърбва руският професор, доктор по медицина и директор на Общоруския център за очна и пластична хирургия – офталмологът Ернст Мулдашев.
Той развива теорията, че по очите на човека се познава добър ли е той или лош, волева натура ли е или е слабохарактерен и дори поставя диагноза на заболяването му. След задълбочени проучвания Мулдашев открива, че върху тибетските храмове има изображения на гигантски по размерите си очи, а по средата им, малко над веждите, е изрисувана точка. Тя напомня на точките, които индийките си слагат на челата, за да покажат към коя каста от обществото принадлежат, но е по-различна. Мулдашев и колегите му правят възстановка на чертите на лицето на тайнствения човек, чиито очи “гледат” от пагодите. Оказва се, че външността му е странна.
Той хем прилича на останалите хора, хем коренно се различава от тях. Носът му например наподобява спираловидна завъртулка, устата му е малка, а челото високо и изпъкнало. Професорът, който години наред изследва човешките очи, предприема експедиции в Индия, Тибет и Хималаите, за да разбере съществували ли са хора с подобна външност и ако наистина е имало такива – кои са те и защо са изчезнали. Той констатира, че “практически всеки човек в тези страни е убеден в наличието на “трето око” и в основната му функция – looking inside (да гледаш навътре). Това, което открива обаче, надхвърля и най-смелите му очаквания. Оказва се, че и в Индия, и в Тибет, и в Хималаите съществуват пещери, в които в състояние на медитация, която местните жители наричат “сомати”, се намират телата на хора, представители на цивилизации, предшестващи нашата. Той описва преживяното в книгата си “От кого сме произлезли”: “Не съм си представял, че освобождаването на организма от негативната психична енергия може да доведе до чудото сомати – до “консервирането” на живо човешко тяло при запазване на жизнеспособността му за хиляди и милиони години”, пише офталмологът.

В състояние на сомати, според сведенията на Мулдашев, душата напуска човешкото тяло, но остава свързана с него чрез “сребърна нишка”. Тялото свежда до минимум жизнените си функции и на практика в него не се извършва обмяна на веществата. Така то остава в консервирано състояние за период от пет, десет, сто, хиляда и дори милиони години според свами Дарам. Връщането на душата в тялото пък става по волята на Висшия разум. Вера Кочовска например твърди, че ясновидската й дарба е израз на Висшия разум, който й “съобщава” за минали и предстоящи събития. От написаното дотук става ясно, че състоянието на сомати напомня на клинична смърт. “Да пребиваваш в състояние на сомати е много полезно, тъй като човек опознава друг живот – живота на душата, осъзнава ролята на Висшия разум и връщайки се в тялото, става по-духовен, неагресивен. Ако хората пребиваваха по-често в състояние на сомати, на земята би се възцарил мир”, казва свами Дарам. “Хората са зрящи слепци. Чувствата и емоциите са преходни явления, те отминават, а духовността е тази, която остава. Висшият разум е над всичко, но хората забравиха Бога, охулиха го и така станаха причина за всички беди, които днес се стоварват върху тях – природни катаклизми, войни, глад и мизерия”, често повтаря Вера Кочовска. Според нея Ванга също е притежавала “трето око”, чрез което е контактувала директно с Висшия разум.
Вера била осенена от екстрасензорната си дарба след тежка катастрофа. 12-годишното момиче оцелява, но за цял живот е можело да остане приковано към инвалидната количка. Свръхестествените сили обаче се намесват и след два месеца кома тя отваря очи. И - о, чудо! От кафяви те са станали теменужено сини! Оттогава цели 45 години Вера насочва силата на взора си към хората и разгадава от раз и най-скритите им болежки. За пръв път Кочовска прилага осенилите я свише способности към мъж, който пристигнал в дома й да дири съвет за бизнеса си. Вместо съвет обаче той чул страшните думи: “Не си дошъл за бизнеса си! Виновен си за убийство!” Той яростно отричал две-три минути, но ясновидката му описала с най-големи подробности какво се е случило.
“Бизнесменът” изхвръкнал, облян в студена пот, от къщата й и даже се опитал да смени града, в който живеел.



Тагове:   Америка,   нападне,


Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. raders - Не се съмнявам в качествата на Ко...
19.08.2010 19:50
Не се съмнявам в качествата на Кочовска, но не вярвам да е прогнозирала такъв военен сблъсък. Или нещо се е объркала, или по-вероятно ти си го измисляш, за да привлечеш читатели в постинга.
цитирай
2. bubolina111 - о,не
20.08.2010 21:32
не ти се мре,разбирам
виж тука
http://www.blitz.bg/article/647
има нещо,което се нарича старческа злоба.
дали не те е обладала ?
цитирай
3. raders - не ти се мре, разбирам виж тука...
21.08.2010 00:56
bubolina111 написа:
не ти се мре,разбирам
виж тука
http://www.blitz.bg/article/647
има нещо,което се нарича старческа злоба.
дали не те е обладала ?


:) Не е. Аз съм много дружелюбен, но някои неща просто не са верни, за да бъдат лансирани. Привет!
цитирай
4. kunkata - е, сега
14.02.2015 18:46
вече е факт.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bubolina111
Категория: Забавление
Прочетен: 554424
Постинги: 375
Коментари: 471
Гласове: 610
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930